Bochníky z ovsených vločiek s jablkami

Recept Bochníky z ovsených vločiek s jablkami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Zdravá desiata vás určite zasýti a dodá vám toľko energie, koľko potrebujete. Nemusíte jesť len nezdravé jedlá, ale skúste tieto chutné a, hlavne, zdravé bochníčky s ovocím. Autor: Lucka

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

140 gmüsli s kúskami čokolády
70 gpolohrubá múka
1/2 bal.prášok do pečiva
štipkasoľ
4 lyžicemed
2 ksvajce
40 gmaslo
1 ksjablko
hrsťhrozienka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Ovsené vločky zmiešame s múkou, kypriacim práškom, soľou, vajíčkami a maslom.
  2. Jablko umyjeme, olúpeme a na strúhadle nahrubo nastrúhame. Pridáme ho do zmesi zároveň s hrozienkami. Všetko dôkladne rukami premiešame.
  3. Ak sa cesto zle spája, navlhčíme si ruky. Zo vzniknutej hmoty tvarujeme hrudky, ktoré skladáme na plech vyložený papierom na pečenie.
  4. Pečieme v predhriatej rúre pri 180 stupňoch asi 15 minút, až sušienky zozlatnú.
  5. Ovsené vločky vám dodajú dostatok energie na vykonávanie vašej práce, preto si ich určite pripravte večer, aby ste si mali čo vziať do práce a nemuseli ste siahnuť po nezdravých jedlách, ako sú chipsy alebo hranolky.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť