Bez cukru, bez múky a hlavne za 10 minút pripravený cheesecake s malinami

Recept Bez cukru, bez múky a hlavne za 10 minút pripravený cheesecake s malinami
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Príprava mi trvala zhruba 10 minút, určite nie dlhšie. Je to veľmi jednoduchá torta, ktorú zjete ešte rýchlejšie ako ju pripravíte.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 bal.bezlepkové sušienky
30 gmaslo
1 lyžicakokosový olej
250 gmascarpone
250 gjemný tvaroh
podľa chutimed alebo sladidlo
250 gmaliny
1/2 bal.želatína v prášku

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Sušienky rozmixujeme tyčovým mixérom na prášok, pridala som rozpustené maslo a rozpustený kokosový olej (olej som pridala len pre istotu, aby základ na 100% stuhol).
  2. Pripravila som si najmenšiu guľatú formu na pečenie, akú som doma našla - 15 cm, dno som vyložila papierom na pečenie a šup so sušienkovou hmotou do formy. Lyžicou som uhladila a navrstvila som vymiešané mascarpone s tvarohom (osladila som sladidlom, ale pokojne môžete použiť aj med alebo cukor, ako chcete). Pridala som kvalitné mascarpone, ktoré je tuhé, nie jeho napodobeniny, ktoré sa ešte aj hýbu v kelímku. Kvalitné mascarpone je husté a lyžicou sa horšie vyberá z obalu.
  3. Na túto mascarpone hmotu, ktorú som pekne uhladila, som navrstvila malinovú hmotu - maliny som tyčovým mixérom vymixovala na dreň, pridala som polovicu želatíny a jemne dreň v mikrovlnke ohriala. Naliala som na mascarpone hmotu a odložila do chladničky.
  4. Príprava mi trvala zhruba 10 minút, určite nie dlhšie. Je to veľmi jednoduchá torta, ktorú zjete ešte rýchlejšie, ako ju pripravíte.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť