Beskydský závitok s ryžou

Recept Beskydský závitok s ryžou

Pridal: NajLucka, 14.5.2015

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Na prvý pohľad to vyzerá ako zložité hlavné jedlo, ale opak je pravdou. Ako prílohu volíme klasickú ryžu. Dobrú chuť!

FOTKA OD VÁS

Pridal: NajLucka, 14.5.2015

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo

SUROVINY

Budeme potrebovať:

4 ksbravčové stehno
4 strúčikycesnak
2 ksvajce uvarené na tvrdo
2 kssladkokyslé uhorky
1 ksčervená paprika
200 gmleté bravčové mäso
200 gslanina
2 lyžicehladká múka
0,5 lvývar z kostí
čierne korenie
olej
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bravčové plátky naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme rozotretým cesnakom.
  2. Na každý plátok rozprestrieme mleté ​​mäso, ktoré ochutíme soľou, korením, a mletou sladkou paprikou, poukladáme polku vajca, polku uhorky, kus papriky a špalíček slaniny, plátky zamotáme na koncoch, spichneme špáradlami.
  3. Nakrájanú cibuľu ľahko osmažíme, pridáme závitky a krátko ich opečieme z každej strany.
  4. Mäso podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 ° C, počas pečenia závitky polievame výpekom.
  5. Keď je mäso mäkké, zaprášime šťavu múkou, osolíme, okoreníme.
  6. Zvyšok slaniny nakrájame na kocky a opečieme, omastok zlejeme a opečené kocky slaniny pridáme do omáčky ako vložku.
  7. Takto pripravené závitky podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou.

Ďakujeme za povolenie zdieľať recept od skvelej kuchárky - Naďa Indruchová

Zdroj: Vaření s Tomem

PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť