Beskydský závitok s ryžou

Pridal: NajLucka, 14.5.2015
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Na prvý pohľad to vyzerá ako zložité hlavné jedlo, ale opak je pravdou. Ako prílohu volíme klasickú ryžu. Dobrú chuť!
FOTKA OD VÁS
Pridal: NajLucka, 14.5.2015
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso, Obed, Hlavné jedlo, Čásť dňa
SUROVINY
Budeme potrebovať:
4 ksbravčové stehno
4 strúčikycesnak
2 ksvajce uvarené na tvrdo
2 kssladkokyslé uhorky
1 ksčervená paprika
200 gmleté bravčové mäso
200 gslanina
2 lyžicehladká múka
0,5 lvývar z kostí
čierne korenie
olej
soľ
- Bravčové plátky naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme rozotretým cesnakom.
- Na každý plátok rozprestrieme mleté mäso, ktoré ochutíme soľou, korením, a mletou sladkou paprikou, poukladáme polku vajca, polku uhorky, kus papriky a špalíček slaniny, plátky zamotáme na koncoch, spichneme špáradlami.
- Nakrájanú cibuľu ľahko osmažíme, pridáme závitky a krátko ich opečieme z každej strany.
- Mäso podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 ° C, počas pečenia závitky polievame výpekom.
- Keď je mäso mäkké, zaprášime šťavu múkou, osolíme, okoreníme.
- Zvyšok slaniny nakrájame na kocky a opečieme, omastok zlejeme a opečené kocky slaniny pridáme do omáčky ako vložku.
- Takto pripravené závitky podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou.
Ďakujeme za povolenie zdieľať recept od skvelej kuchárky - Naďa Indruchová
Zdroj: Vaření s Tomem
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Beskydský závitek s rýži.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Rolada beskidzka z ryżem.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Töltött sertésbatyu rizzsel.
KOMENTÁRE K RECEPTU