Banánový mug cake s hrozienkami a horkou čokoládou

Recept Banánový mug cake s hrozienkami a horkou čokoládou
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Mug cakes sú v dnešnej dobe veľmi populárne. Poznáte? Ak nie, odporúčam vyskúšať, je to rýchle a jednoduché na prípravu. Nepoužila som klasickú ani špaldovú múku, ale ovsené vločky. Je to oveľa lepšie stráviteľné, preto je tento koláčik vhodný aj na raňajky a najlepší je ešte teplý, vtedy je jemný ako pavučinka a mne osobne najviac chutí s čokoládou a hrozienkami. Autor: LuckaZubata

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

1 ksvajce
1 ksbanán
1/3 hrnčekaovsené vločky
2 štipkyprášok do pečiva
hrozienka
horká čokoláda

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Banán si vidličkou roztlačíme na kašu, pridáme rozmiešané vajíčko a ovsené vločky.
  2. Všetko dobre premiešame, pridáme hrozienka, kypriaci prášok a nakoniec čokoládu nalámanú na kúsky.
  3. Dáme na 3-4 minúty do mikrovlnnej rúry a po vytiahnutí vyklopíme na tanier alebo jeme priamo z hrnčeka.
  4. Podávame s jogurtom, presnidavkou alebo ovocím.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť