7 minútkové krakovské lievance z jabĺčka. Dokonalé mäkkučké lievance bez čakania.

Recept 7 minútkové krakovské lievance z jabĺčka. Dokonalé mäkkučké lievance bez čakania.
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Jablkové lievance, ktoré si zamilujete. Príprava je úplne jednoduchá. Nahádžete všetko do mixéra a rozmixujete. Predtým však opečte jablká na panvici s trochou masla. Nebíčko v papuľke.

FOTKA OD VÁS
Čas prípravy:
Čas varenia:

SUROVINY

1 ksväčšie jablko
90 gmaslo
100 ghladká múka
1 lyžičkaprášok do pečiva
1 bal.škoricový cukor
1 lyžicakryštálový cukor
150 mlmlieko
1 ksvajce

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na troche masla orestujeme na kocky nakrájané jablko aj so šupkou.
  2. Ostatné suroviny dáme do mixéra, pridáme aj orestované jablká a rozmixujeme na jednotnú hmotu, ktorú po lyžiciach vrstvíme na rozpálenú panvicu s trochou masla.
  3. Smažíme z oboch strán do zlatista a na tanieri posypeme práškovým a škoricovým cukrom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť