Tip na knihu | Liečivé polievky

Pridal: Bux.sk, 26.5.2017
Kategorie: Tipy a triky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: Bux.sk, 26.5.2017
Kategorie: Tipy a triky
Tip na knihu | Liečivé polievky
Je to veľmi jednoduché: uvaríte veľký hrniec vývaru a vaše telo lyžicu za lyžicou prepne na detoxikáciu, spaľovanie tukov a novú energiu. Presne o tom sú Liečivé polievky od Marion Grillparzerovej. S jej knihou Liečivé polievky môžete:- nastaviť črevné baktérie na zoštíhľovanie, kosti a kĺby na ozdravenie a aktivizovať imunitné bunky; •pomocou polievkového detoxikačného programu vhodného pre každý deň zbaviť telo jedov a cieľavedome ho posilniť; •objaviť chutné prídavky do vývarov, ktoré pôsobia ako prirodzené vzpruhy; •vyčariť lahodné recepty od vývaru z kostí, vegánskeho hubového vývaru až po vietnamskú polievku pho.
- 300 g listovej zeleniny (napr. zelená kapusta, mangold)
- 1 cibuľa
- 2 strúčky cesnaku
- 1 PL kokosového oleja
- 2 – 3 ČL zelenej karí pasty
- 400 ml kokosového mlieka
- 400 ml hydinového vývaru
- 100 g baby špenátu
- soľ
- čierne korenie
- 1 – 2 PL limetkovej šťavy
- Listovú zeleninu umyjeme a očistíme, stonky nakrájame na jemné plátky a listy na prúžky. Cibuľu a cesnak ošúpeme a nakrájame najemno.
- V hrnci necháme rozpustiť kokosový olej. Cibuľu a cesnak podusíme do sklovita. Pridáme listovú zeleninu a spolu podusíme 3 – 5 minút. Primiešame karí pastu a podlejeme kokosovým mliekom a vývarom. Necháme zovrieť a prikryté varíme na miernom ohni 5 minút.
- Medzitým opláchneme špenát, necháme odkvapkať a najemno rozmixujeme ponorným mixérom. Ochutíme soľou, korením a limetkovou šťavou.
- Pred podávaním kuracie prsia opláchneme, osušíme a nakrájame na kocky veľkosti 1,5 cm. Posolíme a okoreníme. Na panvici s nepriľnavým povrchom zohrejeme olej a na strednom ohni za stáleho obracania 2 – 3 minúty opekáme. Polievku podávame v hlbokom tanieri s porciou mäsa a ozdobenú koriandrovými lístkami.
KOMENTÁRE K RECEPTU