FotoRecept | Slaný koláč s rybou

FotoRecept | Slaný koláč s rybou

Pridal: Zuzka, 15.9.2016

Kategorie: Ryby a morské plody

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rýchlo využívam čas, kým mi Anička spí a hádžem očko na internet, nech sa aspoň pozriem, ako sa máte. Zároveň vám sem chcem pridať inšpiráciu na rýchlu večeru, ktorú aj cez týždeň máte hotovú raz dva tri. Aj pri dvojtýždňovom bábätku. Testované osobne ;-)

FOTKA OD VÁS

Pridal: Zuzka, 15.9.2016

Kategorie: Ryby a morské plody

SUROVINY

1 balenielístkové cesto
125 ml (Alpro)ryžová smotana
2 kusyvajce
soľ
korenie
olivový olej
kúsky alebo rybie filé - ja som použila cca 200 g)treska
zelená cibuľka
1 kuszemiak

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na panvici si rozohrejte olivový olej a nechajte na ňom opekať pokrájanú cibuľku so zemiakom pokrájaným najemno 6 minút. Osoľte, okoreňte.
  2. Pridajte na kúsky pokrájanú rybu a spolu opekajte 3 minúty. Podľa potreby pridajte soľ a korenie.
  3. V miske si rozšľahajte smotanu s vajíčkami.
  4. Na plech si rozložte lístkové cesto, v prípade potreby orežte na požadovaný tvar plechu. Na cesto rozložte rybiu zmes a nakoniec zalejte smotanou.
  5. Pri 175 °C nechajte piecť 20 minút, potom pridajte na 180 a nechajte dopiecť ďalších 10 minút.
  6. A máte hotovo! Ja idem skontrolovať dieťa a vám želám dobrú chuť.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť