Fotorecept | Krehký nektarinkový koláč
Dnes tu mám pre vás tento podarený koláč, na ktorý nájdete určite doma všetky suroviny. Ak vám nie sú práve nektarinky po chuti, hoďte si tam jablká, slivky, alebo ak nájdete, broskyne. Úspech bude zaručený...
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
150 gpolohrubá pšeničná múka
50 g (celozrnná)hladká múka
50 g práškový cukor
soľ
100 g (nakrájané na kúsky)maslo
1 ks vajce
60 ml (alpro)mandľové mlieko
2 väčšie nektarinky
1 PLmed
Na potretie:
Alpro
1/2 ČLhnedý cukor
- Koláč nechajte piecť pri 175 stupňoch cca 40 minút.
- Podávajte so zmrzlinou, šľahačkou alebo kyslou smotanou zmiešanou s troškou vanilkového cukru.
KOMENTÁRE K RECEPTU