Šampiňonová omáčka

Recept Šampiňonová omáčka

Pridal: barborka, 18.8.2016

Kategorie: Mäso, Prílohy

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

reznebravčové mäso
alebo olej bravčová masť

Hubová omáčka:

nakrájame na kúsky šampiňóny
1 ks (nakrájaná na pásiky)cibuľa
alebo iný tavený syrbambino
alebo iný tvrdý syreidam
smotana na varenie

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mäso okoreníme a osolíme.
  2. Orestujeme na bravčovej masti alebo oleji.
  3. Mäso odložíme bokom.
  4. Na rovnakej panvici opražíme šampiňóny spolu s cibuľkou.
  5. Pridáme tavený syr a pridáme aj nastrúhaný tvrdý syr podľa chuti. 
  6. Necháme rozpustiť a primiešame smotanu podľa potreby. 
  7. Prílohu volíme podľa chuti - zelenina, ryža, zemiaky..
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť