Šampiňonová omáčka

Šampiňonová omáčka

By 18. augusta 2016

Ingredients

Instructions

  1. Mäso okoreníme a osolíme.
  2. Orestujeme na bravčovej masti alebo oleji.
  3. Mäso odložíme bokom.
  4. Na rovnakej panvici opražíme šampiňóny spolu s cibuľkou.Šampiňonová omáčka
  5. Pridáme tavený syr a pridáme aj nastrúhaný tvrdý syr podľa chuti. Šampiňonová omáčka
  6. Necháme rozpustiť a primiešame smotanu podľa potreby. Šampiňonová omáčka
  7. Prílohu volíme podľa chuti - zelenina, ryža, zemiaky..

Šampiňonová omáčka

Print

Nikdy ma nebavilo varenie a pečenie tak ako teraz. Dospievaním sa človek mení a nachádza nové hodnoty. Mám rada ten pocit, keď sa mi podarí pre svojich blízkych prichystať maškrtu, ktorej sa nevedia dojesť. A keďže viem, že záľubu v pečení a varení nemám iba ja, rada sa s vami podelím o moje experimenty.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *