Fotorecept | Cuketový nákyp
Ako ste víkendovali? My sme trošku pooslavovali, oddychovali, a nič nerobili. Niekedy je to aj celkom fajn. O pár týždňov asi aj tak nebudem vedieť, kam skôr skočiť, tak si to ešte užívam. Dnes tu mám pre vás tento recept, ako inšpirácia na ľahšiu večeru alebo ak pečiete plnku na Veľkú Noc. Veľmi sa mi tento receptík pozdáva, už len preto, že je variabilnejší a viete si doň vyskladať v podstate suroviny, ktoré máte alebo doma po ruke, alebo na ktoré máte v danom momente chuť. Takže, ak neviete, čo dnes na večeru, nech sa páči, ponúkam inšpiráciu.
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
jedna menšia (pokrájaná nadrobno)cuketa
cca 1/2 nožičky (pokrájaná nadrobno)klobása
cca 50 g (ementál, nastrúhaný)tvrdý syr
cca 30 g (nastrúhaný)parmezán
2 PL (alebo iný krémový syr)Philadelphia
3 ks (celé)vajce
1/2 (nakrájaná nadrobno)jarná cibuľka
3 ČLhladká múka
soľ
korenie
olivový olej
- Takto pripravený nákyp dajte piecť na 25-30 minút pri 170 stupňoch do zlatohneda.
KOMENTÁRE K RECEPTU