Nepečená maškrta s ríbezľami

Pridal: Recepty s Anabelou, 27.3.2016
Kategorie: Dezerty
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Ak vás v lete popadne chuť na sladké a nchce sa vám vypekať, pripravte si tento nepečený zákusok podľa môjho receptu ,,čo dom dal".
FOTKA OD VÁS
Pridal: Recepty s Anabelou, 27.3.2016
Kategorie: Dezerty
SUROVINY
Cesto:
hrsťďatle
hrsťorechy
štipka (nepražené)kakao
chia semiačka
Plnka:
ríbezle
šľahačka
stužovač
- Za hrsť ďatlí, za hrsť orechov, štipku nepraženého kakaa a chia semiačok posekám v sekáčiku na jemnulinko. Takéto množstvo je tak pre jednú osobu, resp. malá kruhová formička.
- Moje "cesto" potlačím do otváracích menších formičiek, očistím si ríbezle, nachystám šľahačku.
- Do šľahačky som dala stužovač - radšej bio.
- Ríbezle takisto poukladám do formičky, aby sa tam ešte zmestilo veeľa veeľa šlahačky.
- Koláčik vybratý z formičky posypem kokosom, uložím opäť ríbezle a pokvapkám medom.
KOMENTÁRE K RECEPTU