Nepečená maškrta s ríbezľami

Recept Nepečená maškrta s ríbezľami

Pridal: Recepty s Anabelou, 27.3.2016

Kategorie: Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Ak vás v lete popadne chuť na sladké a nchce sa vám vypekať, pripravte si tento nepečený zákusok podľa môjho receptu ,,čo dom dal".

FOTKA OD VÁS

Pridal: Recepty s Anabelou, 27.3.2016

Kategorie: Dezerty

SUROVINY

Cesto:

hrsťďatle
hrsťorechy
štipka (nepražené)kakao
chia semiačka

Plnka:

ríbezle
šľahačka
stužovač

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Za hrsť ďatlí, za hrsť orechov, štipku nepraženého kakaa a chia semiačok posekám v sekáčiku na jemnulinko. Takéto množstvo je tak pre jednú osobu, resp. malá kruhová formička.
  2. Moje "cesto" potlačím do otváracích menších formičiek, očistím si ríbezle, nachystám šľahačku.
  3. Do šľahačky som dala stužovač - radšej bio.
  4. Ríbezle takisto poukladám do formičky, aby sa tam ešte zmestilo veeľa veeľa šlahačky.
  5. Koláčik vybratý z formičky posypem kokosom, uložím opäť ríbezle a pokvapkám medom.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť