Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

By 14. marca 2016

Vyskúšajte chutný cviklovo-rukolový šalát, ako stvorený na jarnú očistu!

Ingredients

Instructions

  1. Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky.
  2. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom.
  3. Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. 
  4. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.

 

Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *