Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

Recept Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

Pridal: Romana, 14.3.2016

Kategorie: Šaláty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vyskúšajte chutný cviklovo-rukolový šalát, ako stvorený na jarnú očistu!

FOTKA OD VÁS

Pridal: Romana, 14.3.2016

Kategorie: Šaláty

SUROVINY

2 veľké kusy (400 g)cvikla
1 balenierukola
parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“syr
hrsť „Naše BIO“vlašské orechy
4 lyžice BILLA Premium extra virginolivový olej
6 ks červené reďkovky
soľ
čierne korenie
4 ks celozrnné pečivo

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky.
  2. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom.
  3. Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. 
  4. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.

 

Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť