Rýchla večera z panvice

Recept Rýchla večera z panvice

Pridal: S varechou v ruke, 27.1.2016

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Teraz som v chladničke našiel zopár uvarených zemiakov, jednu červenú papriku a petržlenovú vňať. Tak som cestou z práce dokúpil šampiňóny a rýchla večera sa mohla začať.

FOTKA OD VÁS

Pridal: S varechou v ruke, 27.1.2016

Kategorie:

SUROVINY

uvarenézemiaky
šampiňóny
petržlenová vňať
červená paprika
čerstvo mleté korenie
soľ
olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Uvarené zemiaky som nakrájal na kocky, alebo surové nakrájate na kocky a dáte ich uvariť.
  2. Šampiňóny som nakrájal na polovicu, väčšie na štvrťky a papriku na kocky, prípadne iné nepravidelné tvary.
  3. Na rozpálenú panvicu som kvapol olivový olej a orestoval som šampiňóny s paprikou, dochutil som soľou a čerstvo mletým korením. Šampiňóny najskôr pustili šťavu, ale tá sa o chvíľku odparila a huby s paprikou krásne schrumkovateli a kúpili hnedastú farbu.
  4. Dal som ich odpočinúť na tanier a na tej istej panvici, zasa s kvapkou oleja som nechal zhnednúť zemiaky, samozrejme som ich tiež osolil.
  5. Keď už dostali krásnu farbu - krajšiu ako na fotke, vrátil som do panvice šampiňóny a papriku, premiešal som a prihodil pár lístkov čerstvej petržlenovej vňate a môžeme večerať :)
   
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť