Perník

Perník

By 8. januára 2016

Ingredients

Instructions

  1. Bielka oddelíme od žĺtok a vyšľaháme sneh.
  2. Pridáme cukor a vyšľaháme.
  3. Pridáme žĺtka a cesto opäť dobre vyšľaháme.
    Šľahač odložíme a na miešanie budeme použíať už iba varechu.
  4. Primiešame sypké suroviny striedavo s mliekom, olejom a lekvárom.
  5. Dobre premiešame a vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie.
  6. Upečieme a necháme vychladnúť.
  7. Potrieme lekvárom a polejeme čokoládou.

Perník

Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *