FotoRecept | Zapečené cestoviny s tuniakom
Cestoviny v ktorejkoľvek podobe zbožňujeme. Rada si ich aj doma vyrábam, ale teraz už proste nejako nevládzem, tak som sa zverila do rúk aj tým kupovaným. Mám tu pre vás jeden šikovný recept, ktorý zvládne aj začiatočník, ktorý sa rozhodol ponoriť do tajov varenia. A padne vhod každému, kto si chce urobiť niečo dobré na večeru. Samozrejme, je to rýchlovka, testované to mám na sebe, cestoviny som robila cez týždeň na večeru, a ako vám sem s obľubou píšem, mladosť pri varení tohto jedla určite nestratíte.
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
200 gcestoviny
2 - 3 PLhladká múka
300 mlmlieko
horčica
soľ
korenie
mrazenýhrášok
kukurica
brokolica
1 menšia konzervatuniak
ementál
- Cestoviny dajte variť podľa návodu, uvarené sceďte a vráťte späť do hrnca.
- Odstavte, pridajte 2 čajové lyžice horčice, soľ a korenie. Malá rada - ak sa vám to nepodarí a ostanú vám hrudky, nič to. Vezmite ponorný mixér a rozšľahajte ich.
- Večeru alebo obed máte na stole! Akurát si už len dajte pozor, aby ste si nepopálili jazyk, my sme nemohli vydržať, už počas zapekania to krásne rozvoniavalo.
KOMENTÁRE K RECEPTU