FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

Pridal: klaura, 18.1.2016
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Bravčová panenka je veľmi dobré mäsko, zaslúži si, aby bola pripravená čo najjednoduchšie, aby sme použili čo najmenej príchutí. Tak sme z nej mali steaky. Nechajte sa inšpirovať a pripravte si ju aj vy :)
FOTKA OD VÁS
Pridal: klaura, 18.1.2016
Kategorie: Bravčové mäso, Mäso
SUROVINY
bravčová panenka
olivový olej
mleté čierne korenie
hrubozrnná soľ
čerstvýrozmarín
- Rozohrejeme panvicu a začneme mäso opekať. Z každej strany asi 3 minúty. Nie je žiadúce mäso celkom prepiecť, aby sa nevysušilo. Upečteho však podľa vašej chuti :)
KOMENTÁRE K RECEPTU