FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

FotoRecept | Steak z bravčovej panenky s rozmarínom

Pridal: klaura, 18.1.2016

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Bravčová panenka je veľmi dobré mäsko, zaslúži si, aby bola pripravená čo najjednoduchšie, aby sme použili čo najmenej príchutí. Tak sme z nej mali steaky. Nechajte sa inšpirovať a pripravte si ju aj vy :)

FOTKA OD VÁS

Pridal: klaura, 18.1.2016

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

SUROVINY

bravčová panenka
olivový olej
mleté čierne korenie
hrubozrnná soľ
čerstvýrozmarín

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Panenku odblaníme a nakrájame na špalíky vysoké asi 8 cm.
  2. Hánkami prstov ju jemne naklepeme, roztlačíme.
  3. Kusy dáme na tanier, pokvapkáme olivovým olejom, okoreníme na hrubo pomletým čiernym korením a posolíme hrubozrnnou soľou. Nakoniec vtlačíme čerstvý rozmarín. Necháme odstáť 15-30 minút.
  4. Rozohrejeme panvicu a začneme mäso opekať. Z každej strany asi 3 minúty. Nie je žiadúce mäso celkom prepiecť, aby sa nevysušilo. Upečteho však podľa vašej chuti :)
     
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť