Cesto na medovníky

Cesto na medovníky

By 26. novembra 2015

Ingredients

Instructions

  1. Zo surovín dobre vymiesime cesto a necháme postáť hodinu v chladničke. Nič sa nestane, ak necháme cesto v chladničke niekoľko dní.
  2. Vyvaľkáme ho na hrúbku asi 0,5 cm a vykrajujeme rôzne tvary.
  3. Medovníčky sú hneď mäkké.

 

Cesto na medovníky

Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *