Zubáč na šalvii

Recept Zubáč na šalvii
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Šalvia je bylinka, ktorá výborne dopĺňa chuť kvalitnej rybky, ak ju pridáte do masla, v ktorom rybu pripravujete, nebudete ľutovať.

FOTKA OD VÁS

SUROVINY

filetyzubáč
(biele korenie, sladká mletá paprika, kôpor, chilli, biela horčica)korenie na ryby
lístky šalvia
maslo
olivový olej
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na papierovej utierke som osušil filety zo zubáča a potom som ich dochutil korením na ryby a soľou.
  2. Korenie si pripravujem sám, lebo rád experimentujem, ale kľudne môžete použiť aj kúpené.
  3. Do olivového oleja s maslom som pridal lístky šalvie a ryby, samozrejme kožou dole.
  4. Rybky som opekal asi 5 minút z každej strany, až pokiaľ neboli krásne zlatisto chrumkavé.
  5. Podával som so zemiakmi dochutenými čerstvou pažítkou a pohárom bieleho suchého vína.
Dobrú chuť :)
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť