Zubáč na šalvii

Pridal: S varechou v ruke, 28.9.2015
Kategorie: Zdravé recepty, Fitness, Ryby a morské plody
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Šalvia je bylinka, ktorá výborne dopĺňa chuť kvalitnej rybky, ak ju pridáte do masla, v ktorom rybu pripravujete, nebudete ľutovať.
FOTKA OD VÁS
Pridal: S varechou v ruke, 28.9.2015
Kategorie: Zdravé recepty, Fitness, Ryby a morské plody
SUROVINY
filetyzubáč
(biele korenie, sladká mletá paprika, kôpor, chilli, biela horčica)korenie na ryby
lístky šalvia
maslo
olivový olej
soľ
- Na papierovej utierke som osušil filety zo zubáča a potom som ich dochutil korením na ryby a soľou.
- Do olivového oleja s maslom som pridal lístky šalvie a ryby, samozrejme kožou dole.
- Podával som so zemiakmi dochutenými čerstvou pažítkou a pohárom bieleho suchého vína.
KOMENTÁRE K RECEPTU