NajRecept.sk Zdravé recepty Fitness Zubáč na šalvii
Zubáč na šalvii
Recept Zubáč na šalvii
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
S varechou v ruke    ·   28.9.2015

Zubáč na šalvii

Šalvia je bylinka, ktorá výborne dopĺňa chuť kvalitnej rybky, ak ju pridáte do masla, v ktorom rybu pripravujete, nebudete ľutovať.

Suroviny
filety
zubáč
(biele korenie, sladká mletá paprika, kôpor, chilli, biela horčica)
korenie na ryby
lístky
šalvia
maslo
olivový olej
soľ
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Na papierovej utierke som osušil filety zo zubáča a potom som ich dochutil korením na ryby a soľou.
  2. Korenie si pripravujem sám, lebo rád experimentujem, ale kľudne môžete použiť aj kúpené.
  3. Do olivového oleja s maslom som pridal lístky šalvie a ryby, samozrejme kožou dole.
  4. Rybky som opekal asi 5 minút z každej strany, až pokiaľ neboli krásne zlatisto chrumkavé.
  5. Podával som so zemiakmi dochutenými čerstvou pažítkou a pohárom bieleho suchého vína.
Dobrú chuť :)
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár