NajRecept.sk Dezerty FotoRecept | Broskyňová nepečená torta
FotoRecept | Broskyňová nepečená torta
FotoRecept | Broskyňová nepečená torta
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
IvanK.    ·   17.9.2015

FotoRecept | Broskyňová nepečená torta

Suroviny sú na 8 porcií.

Suroviny
1 balenie (okrúhle, svetlé)
piškóty
1 balenie (okrúhle, tmavé)
piškóty
1 konzerva (zavárané)
broskyne
5 téglikov
kyslá smotana
2 balenia
stužovač šľahačky
3 PL
cukor práškový
3 PL
granko
na ozdobenie
čokoládová ryža
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Do misky dáme kyslú smotanu.
  2. Pridáme stužovač šľahačky a práškový cukor.
  3. Vymiešame na hustý krém.
  4. Na dno tortovej formy poukladáme tmavé piškóty, ktoré jemne pokvapkáme šťavou z broskyňového kompótu.
  5. Na piškóty dáme tretinu smotanového krému.
  6. Krém rovnomerne rozotrieme.
  7. Na prvú vrstvu krému poukladáme tmavé a svetlé piškóty.
  8. Na druhú vrstvu piškót poukladáme na tenké plátky nakrájané zavárané broskyne.
  9. Na broskyne dáme druhú tretinu smotanového krému.
  10. Krém rovnomerne rozotrieme.
  11. Na druhú vrstvu krému poukladáme na tenké plátky nakrájané zavárané broskyne.
  12. Na broskyne poukladáme piškóty, plochou stranou nahor.
  13. Do zvyšku smotanového krému pridáme 3 lyžice granka.
  14. A poriadne premiešame.
  15. Tmavý krém dáme na poslednú vrstvu piškót.
  16. A rovnomerne rozotrieme.
  17. Vrch torty ozdobíme dvojfarebnou čokoládovou ryžou.
  18. Zakryjeme alobalom a odložíme na pol dňa do chladničky.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár