FotoRecept | Broskyňová nepečená torta

FotoRecept | Broskyňová nepečená torta

Pridal: IvanK., 17.9.2015

Kategorie: Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Suroviny sú na 8 porcií.

FOTKA OD VÁS

Pridal: IvanK., 17.9.2015

Kategorie: Dezerty

SUROVINY

1 balenie (okrúhle, svetlé)piškóty
1 balenie (okrúhle, tmavé)piškóty
1 konzerva (zavárané)broskyne
5 téglikovkyslá smotana
2 baleniastužovač šľahačky
3 PLcukor práškový
3 PLgranko
na ozdobeniečokoládová ryža

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Do misky dáme kyslú smotanu.
  2. Pridáme stužovač šľahačky a práškový cukor.
  3. Vymiešame na hustý krém.
  4. Na dno tortovej formy poukladáme tmavé piškóty, ktoré jemne pokvapkáme šťavou z broskyňového kompótu.
  5. Na piškóty dáme tretinu smotanového krému.
  6. Krém rovnomerne rozotrieme.
  7. Na prvú vrstvu krému poukladáme tmavé a svetlé piškóty.
  8. Na druhú vrstvu piškót poukladáme na tenké plátky nakrájané zavárané broskyne.
  9. Na broskyne dáme druhú tretinu smotanového krému.
  10. Krém rovnomerne rozotrieme.
  11. Na druhú vrstvu krému poukladáme na tenké plátky nakrájané zavárané broskyne.
  12. Na broskyne poukladáme piškóty, plochou stranou nahor.
  13. Do zvyšku smotanového krému pridáme 3 lyžice granka.
  14. A poriadne premiešame.
  15. Tmavý krém dáme na poslednú vrstvu piškót.
  16. A rovnomerne rozotrieme.
  17. Vrch torty ozdobíme dvojfarebnou čokoládovou ryžou.
  18. Zakryjeme alobalom a odložíme na pol dňa do chladničky.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť