Tip na nedeľný obed | Pomaly pečené kura & Broskyňový makovník

Recept Tip na nedeľný obed | Pomaly pečené kura & Broskyňový makovník

Pridal: najrecept, 15.8.2015

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

FOTKA OD VÁS

Pridal: najrecept, 15.8.2015

Kategorie:

Tip na nedeľný obed | Pomaly pečené kura & Broskyňový makovník

  Tentokrát náš tip na obed je vyskladaný z krémovej pórkovej polievky, vynikajúceho pomaly pečeného kuraťa a lahodného broskyňového makovníka. Prajeme dobrú chuť k obedu! :)  

Polievka: Pórková krémová polievka

Zdravá, zelená a vynikajúca polievka.
Ingrediencie:
  • pór - (stredne veľký)
  • zemiaky - 2 ks
  • maslo - 50 g
  • smotana na varenie - 250 ml
  • zeleninový vývar - 500 ml
  • soľ
  • korenie
  • mladá cibuľka - (alebo petržlenová vňať)
  Celý postup prípravy nájdete tu: Pórková krémová polievka  

Hlavné jedlo: Pomaly pečené kráľovské kura

K víkendu patrí poctivý obed. S kráľovským kuraťom pripraveným na tento geniálny spôsob si určite pochutnáte :)
Ingrediencie:
   
  • maslo
  • mletá červená paprika
  • med
  • citrón
  • cesnak
  • rozmarín
  • kura kráľovské
  • soľ
  • korenie
Celý postup prípravy nájdete tu: Pomaly pečené kráľovské kura  

Dezert: Broskyňový makovník

  Jednoduchý recept na chutný koláč, ktorý je bodkou za skvelým obedom.
Ingrediencie:
 
  • polohrubá múka - 300 g
  • kryštálový cukor - 150 g
  • olej - 2,5 dl
  • mak - 150 g (mletý)
  • vajce - 4 ks
  • kypriaci prášok - 2 balenia
  • mlieko - 1,5 dl
Celý postup prípravy nájdete tu: Broskyňový makovník  
 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť