FotoRecept | Rajčinová omáčka s ančovičkami

FotoRecept | Rajčinová omáčka s ančovičkami

Pridal: MadeWithLove, 25.8.2015

Kategorie: Cestoviny, Prílohy

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Vždy keď pripravím túto omáčku, nedokážem ju prestať jesť až pokiaľ nie je po nej. Určite najlepší objav tohto roka (zatiaľ). Vďaka Marcelle Hazan, ktorá je pre mňa osobne veľký vzor a legenda. A teraz ma ospravedlňte - musím ísť dojesť zvyšky :)

FOTKA OD VÁS

Pridal: MadeWithLove, 25.8.2015

Kategorie: Cestoviny, Prílohy

SUROVINY

1 ks (nakrájaný)cesnakový strúčik
3 PLolivový olej
5 ksančovičky
400 g (celé z konzervy)paradajky

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. V hrnci si zohrejeme olej a pridáme cesnak. Necháme chvíľku smažiť.
  2. Pridáme ančovičky. Poriadne premiešame a smažíme až pokiaľ sa nám ančovičky rozpustia.
  3. Nakoniec pridáme pradajky a necháme bublať na najnižšom ohni 20 - 25 minút.
  4. Keď bude omáčka hotová, premiešame so špagetami.
 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť