Ríbezľový sirup

Ríbezľový sirup

By 21. júla 2015

Recept na overený a chutný ríbezľový sirup.

 

Ingredients

Instructions

  1. Čierne ríbezle (môžu byť aj červené, biele alebo kombinácia) pomeliem.
  2. Pridáme vodu a krátko povaríme.
  3. Po vychladnutí prepasírujeme a precedíme.
  4. Pridáme cukor, kyselinu citrónovú a zohrievame, kým sa cukor rozpustí.
  5. Po vychladnutí prelejeme do fliaš. Pre dlhšie uskladnenie môžeme pridať konzervačný prípravok.

 

ríbezľový sirup

Print
1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (2 hlasov, priemerne: 3,00 z 5)
Loading...

Jedna odpoveď pre Ríbezľový sirup

  1. jozef

    ako si to dovolujete,ze ta sk….na reklama nejde zatvorit.človek tu hlada nieco poucne,co sa tyka kuchyne a zrazu reklama,ktoru si nikto nevyziadal a nejde ani zatvorit…nechajte si to laskavi,ano?!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *