Kráľovský kurací sendvič

Pridal: S varechou v ruke, 4.7.2015
Kategorie: Mäso, 15 minútovky, Chuťovky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Kráľovské kura s rukolou, voňavými letnými paradajkami, kozím syrom a horčicovo medovým dresingom. Dostal som kráľovské kura, aby som z neho niečo pripravil a napísal recept, tak som sa do toho pustil a bol som od začiatku milo prekvapený. Nebudem vám písať, čo si viete prečítať aj inde, ale jedno musím. Kura krásne voňalo, tak príjemne a sviežo, ako od babičky. Bolo čisté a vychované ako sa patrí. Bez antibiotík, rastových hormónov, vyrastalo v príjemnom prostredí.
FOTKA OD VÁS
Pridal: S varechou v ruke, 4.7.2015
Kategorie: Mäso, 15 minútovky, Chuťovky
SUROVINY
(z kuracích pŕs)vnútorné filety
viaczrnný chlieb
paradajky
rukola
kozí syr
olivový olej
čerstvo mleté korenie
soľ
Dresing:
1 PLdijonská horčica
1 PLmed
8 kvapiek citrónová šťava
1 ČLolivový olej
Mäso:
- Potom som na tej istej panvici opiekol aj plátky chleba.
- Pokiaľ mäso odpočívalo, pripravil som dresing.
- Sladko pikantný dresing doplnil jemne horkastú chuť rukoly a príjemne prepojil kúsky grilovaného kuraťa so zeleninou a kozím syrom.
KOMENTÁRE K RECEPTU