Fotorecept| Celozrnné cookies

Pridal: Martina Schmidtova, 10.7.2015
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Podobný recept tu bol nedávno, ale dobrý keksík sa vždy hodí. Hlavne teraz keď detičky idú na výlety, školy v prírode, alebo tiež k vode, na pláž. Netopia sa v ruke, ak nemajú v sebe veľa čokolády, sú šikovné len tak do ruky a každý ich má rád. Tentokrát som ich celé pripravila z celozrnnej žitnej múky v bio kvalite. A chutili naozaj výborne. Cesto nie je také roztečené po upečení ako z hladkej múky . A ak ich spravíte ako ja, spolu s ovesnými vločkami, je to zdravé a chutné zároveň. Základný recept ( ten možete obmieňať - oriešky, čokoláda, múka a pod.)
FOTKA OD VÁS
Pridal: Martina Schmidtova, 10.7.2015
SUROVINY
100 g (kvalitná)čokoláda
50 gvlašské orechy
50 glieskové orechy
200 gmaslo
200 ghnedý cukor
2 ksvajce
250 gcelozrnná hladká múka
1/2 ČL (Dr.Oetker)prášok do pešiva
125 govsené vločky
- Rúru si predhrejte na 180°C.
- Potom ostatné suroviny, vždy som len počkala kým sa všetko spojilo, oddelila som to špachtlou od okrajov a pokračovala.
KOMENTÁRE K RECEPTU