Rezy s mliečnym krémom

Rezy s mliečnym krémom

By 23. júna 2015

 

 

 

Ingredients

Instructions

Cesto
  1. Bielka oddelíme od žĺtkova vyšľaháme na sneh.
  2. Pridáme cukor, vyšľaháme.
  3. Pridáme žĺtka, vyšľaháme.
  4. Nakoniec pridáme striedavo múku a kakao, vodu a med.
  5. Cesto nalejeme na plech s papierom na pečenie a upečieme pri 180 °C.
Krém
  1. Želatínu dáme zmäkknúť na 10 minút do vody, potom ju vyžmýkame a roztopíme v 50 ml smotany.
  2. V jednej miske vyšľaháme šľahačku do tuha a v druhej zmiešame salko s medom.
  3. Do salka s medom pridáme roztopenú želatínu, premiešame a zľahka vmiešame do šľahačky.
  4. Cesto rozkrojíme na polovicu, dostaneme tak dva pláty, ktoré naplníme krémom.
  5. Dáme aspoň na dve hodiny do chladničky stuhnúť.

Dobrú chuť!

Rezy s mliečnym krémom
Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *