NajRecept.sk Zdravé recepty Pšeno s arašídovým maslom a mandarinkami
Pšeno s arašídovým maslom a mandarinkami
Recept Pšeno s arašídovým maslom a mandarinkami
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Andrea Mackova    ·   9.6.2015

Pšeno s arašídovým maslom a mandarinkami

Aj vy si radi dáte za obedom niečo sladké? Mám pre vás typ na výborný a vášmu telu i zdraviu prospešný olovrant ☺.

Suroviny
150 ml
pšeno
250 ml
voda
štipka soli
3 ks
mandarínky
1 PL
arašidové maslo
1 ČL
maslo ghí
1/2 ČL
med
(nesolené, nepražené)
arašidy
(nepomletý na dochutenie)
mak
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Pšeno, podobne ako ryžu dobre prepláchneme v teplej a studenej vode.
  2. Dáme ho variť so štipkou soli.
  3. Po 10-15 minútach ho vypneme a necháme dôjsť.
  4. Ak ostane prebytočná voda zlejeme a ešte do horúceho zamiešame prepustené aj arašídové maslo, med, tiež aj olúpané a očistené mandarinky. Moje boli sladunké.
  5. Dobre premiešame a podávame.
  6. Servírujeme trebárs posypané makom.
Mňamka!!
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár