Pšeno s arašídovým maslom a mandarinkami

Recept Pšeno s arašídovým maslom a mandarinkami

Pridal: Andrea Mackova, 9.6.2015

Kategorie: Zdravé recepty, 15 minútovky, Chuťovky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Aj vy si radi dáte za obedom niečo sladké? Mám pre vás typ na výborný a vášmu telu i zdraviu prospešný olovrant ☺.

FOTKA OD VÁS

Pridal: Andrea Mackova, 9.6.2015

Kategorie: Zdravé recepty, 15 minútovky, Chuťovky

SUROVINY

150 mlpšeno
250 mlvoda
štipka soli
3 ksmandarínky
1 PLarašidové maslo
1 ČL maslo ghí
1/2 ČLmed
(nesolené, nepražené)arašidy
(nepomletý na dochutenie)mak

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Pšeno, podobne ako ryžu dobre prepláchneme v teplej a studenej vode.
  2. Dáme ho variť so štipkou soli.
  3. Po 10-15 minútach ho vypneme a necháme dôjsť.
  4. Ak ostane prebytočná voda zlejeme a ešte do horúceho zamiešame prepustené aj arašídové maslo, med, tiež aj olúpané a očistené mandarinky. Moje boli sladunké.
  5. Dobre premiešame a podávame.
  6. Servírujeme trebárs posypané makom.
Mňamka!!
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť