Jahodovo-piňakoládová piškótová torta

Pridal: Love.muffin, 16.6.2015
Kategorie: Torty
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Dve kilá čerstvých domácich jahôd, liter piňakolády a pol kila mascarpone som mala zrazu doma v chladničke. Povedala som si, že niečo z toho vykúzlim. Dokúpila som piškóty a bola mňamka na svete! Priznávam, že väčšinu piňakolády som popri tom vypila ja :P
FOTKA OD VÁS
Pridal: Love.muffin, 16.6.2015
Kategorie: Torty
SUROVINY
1 balenie detské piškóty
500 gmascarpone
1 kskyslá smotana
3 PLpráškový cukor
(hotová vo fľaši, kúpite v Lidli)piňakoláda
čerstvéjahody
(na posypanie)kokos
(na posypanie)granko
- Mascarpone, smotanu a cukor vymiešame ručne do krému.
- Krém zriedime piňakoládov, asi 150-200 ml (alebo podľa chuti).
- Do tortovej formy naukladáme na dno piškóty a trošku ich pokropíme piňakoládou.
- Na ne natrieme vrstvu krému.
- Na krém naukladáme jahody.
- Na jahody tenšiu vrstvu krému. A zasa piškóty...Môžete urobiť toľko vsrstiev, koľko sa vám zmestí.
- Ukončite vrstvou krému a posypte grankom a kokosom.
- Hotovú tortu dáme na noc do chladničky a nekonzumujeme ju pred riadením motorového vozidla.
KOMENTÁRE K RECEPTU