Jahodovo-piňakoládová piškótová torta

Jahodovo-piňakoládová piškótová torta

By 16. júna 2015

Dve kilá čerstvých domácich jahôd, liter piňakolády a pol kila mascarpone som mala zrazu doma v chladničke. Povedala som si, že niečo z toho vykúzlim. Dokúpila som piškóty a bola mňamka na svete! Priznávam, že väčšinu piňakolády som popri tom vypila ja 😛

 

Ingredients

Instructions

  1. Mascarpone, smotanu a cukor vymiešame ručne do krému.
  2. Krém zriedime piňakoládov, asi 150-200 ml (alebo podľa chuti).
  3. Do tortovej formy naukladáme na dno piškóty a trošku ich pokropíme piňakoládou.
  4. Na ne natrieme vrstvu krému.
  5. Na krém naukladáme jahody.
  6. Na jahody tenšiu vrstvu krému. A zasa piškóty...Môžete urobiť toľko vsrstiev, koľko sa vám zmestí.
  7. Ukončite vrstvou krému a posypte grankom a kokosom.
  8. Hotovú tortu dáme na noc do chladničky a nekonzumujeme ju pred riadením motorového vozidla.

Jahodovo-pinakoládová piškótová torta 2

Print

Môj blog: www.nikilovemuffin.blogspot.sk


Všetky recepty v mojom blogu sú mnou odskúšané a zdokumentované. Uprednostňujem skôr jednoduchšie a nenáročné recepty, z kvalitných (najlepšie slovenských) surovín, ktoré sú bežne dostupné v našich obchodoch. Tak si môžete všetky recepty odskúšať doma. Rada spájam rôzne zaujímavé chute a experimentujem. Takto vznikajú aj moje vlastné recepty, o ktoré sa s Vami rada podelím.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *