NajRecept.sk Torty Jahodovo-piňakoládová piškótová torta
Jahodovo-piňakoládová piškótová torta
Recept Jahodovo-piňakoládová piškótová torta
Vyskúšali ste recept?
Pridajte svoju fotku a pochválte sa
Love.muffin    ·   16.6.2015

Jahodovo-piňakoládová piškótová torta

Dve kilá čerstvých domácich jahôd, liter piňakolády a pol kila mascarpone som mala zrazu doma v chladničke. Povedala som si, že niečo z toho vykúzlim. Dokúpila som piškóty a bola mňamka na svete! Priznávam, že väčšinu piňakolády som popri tom vypila ja :P

Suroviny
1 balenie
detské piškóty
500 g
mascarpone
1 ks
kyslá smotana
3 PL
práškový cukor
(hotová vo fľaši, kúpite v Lidli)
piňakoláda
čerstvé
jahody
(na posypanie)
kokos
(na posypanie)
granko
Postup receptu
Vytlačiť
  1. Mascarpone, smotanu a cukor vymiešame ručne do krému.
  2. Krém zriedime piňakoládov, asi 150-200 ml (alebo podľa chuti).
  3. Do tortovej formy naukladáme na dno piškóty a trošku ich pokropíme piňakoládou.
  4. Na ne natrieme vrstvu krému.
  5. Na krém naukladáme jahody.
  6. Na jahody tenšiu vrstvu krému. A zasa piškóty...Môžete urobiť toľko vsrstiev, koľko sa vám zmestí.
  7. Ukončite vrstvou krému a posypte grankom a kokosom.
  8. Hotovú tortu dáme na noc do chladničky a nekonzumujeme ju pred riadením motorového vozidla.
Komentáre k receptu
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť
Přidať komentár