Jahodovo-piňakoládová piškótová torta

Recept Jahodovo-piňakoládová piškótová torta

Pridal: Love.muffin, 16.6.2015

Kategorie: Torty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Dve kilá čerstvých domácich jahôd, liter piňakolády a pol kila mascarpone som mala zrazu doma v chladničke. Povedala som si, že niečo z toho vykúzlim. Dokúpila som piškóty a bola mňamka na svete! Priznávam, že väčšinu piňakolády som popri tom vypila ja :P

FOTKA OD VÁS

Pridal: Love.muffin, 16.6.2015

Kategorie: Torty

SUROVINY

1 balenie detské piškóty
500 gmascarpone
1 kskyslá smotana
3 PLpráškový cukor
(hotová vo fľaši, kúpite v Lidli)piňakoláda
čerstvéjahody
(na posypanie)kokos
(na posypanie)granko

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Mascarpone, smotanu a cukor vymiešame ručne do krému.
  2. Krém zriedime piňakoládov, asi 150-200 ml (alebo podľa chuti).
  3. Do tortovej formy naukladáme na dno piškóty a trošku ich pokropíme piňakoládou.
  4. Na ne natrieme vrstvu krému.
  5. Na krém naukladáme jahody.
  6. Na jahody tenšiu vrstvu krému. A zasa piškóty...Môžete urobiť toľko vsrstiev, koľko sa vám zmestí.
  7. Ukončite vrstvou krému a posypte grankom a kokosom.
  8. Hotovú tortu dáme na noc do chladničky a nekonzumujeme ju pred riadením motorového vozidla.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť