Fotorecept| Jahodovo-mandľové crumble

Pridal: MadeWithLove, 13.6.2015
Kategorie: Dezerty
Nahraj fotku a pochváľ sa
Dostali sa mi do rúk jahody, s ktorými som nevedela, čo urobiť - chuťovo neboli moc sladké, a tak mi napadlo crumble, o ktorom som už predtým tak veľa počula a čítala. Recept je od Nigelly Lawson a ako vždy dopadol na výbornú. Naozaj mi to príde ako skvelý dezert na posedenie s priateľmi, keď po výbornom obede ako bonus prinesiete na stôl túto neskutočne úžasne voňajúcu a chutiacu dobrotu. A s vanilkovou zmrzlinou je to nebezpečná kombinácia. Ja osobne skúšam momentálne všetky možné variácie a nikdy sa ich nedokážem nasýtiť, pretože crumble bude vždy chutiť absolútne božsky! (Ak chcete nemusíte si jahody vôbec prekrajovať na pol tak, ako som to urobila ja)
Pridal: MadeWithLove, 13.6.2015
Kategorie: Dezerty
SUROVINY
Mrvenička:
- Rúru si predhrejeme na 200°C.
- Premiešame a pripravíme si mrveničku.