Fotorecept| Jahodová nepečená torta
Túto tortu alebo nepečený dezert, ak chcete, som robila minulý týždeň, keď sme šli na návštevu. Prepožičala som si aj záhradu, kde som narýchlo urobila pár krásnych sviežich zelených fotiek a potom sme už len jedli a oddychovali vonku na terase.
FOTKA OD VÁS
SUROVINY
1 ks smotana na šľahanie
1 kskyslá smotana
(v tomto prípade používam nízkotučný bez hrudiek)tvaroh
dlhé piškóty
2 PLcukor
1 ČLvanilková aróma
250 gjahody
forma na tiramisu alebo lasagne
potravinová fólia
- Prišľahala som kyslú smotanu, cukor a tvaroh.
- Takto pripravený dezert som nechala cez noc oddychovať v chladničke.
- Na druhý deň sme ho vyklopili, dali dole fóliu, pokrájali na kúsky a doplnili jahodami.
KOMENTÁRE K RECEPTU