Cestoviny s údenou makrelou a rukolou

Recept Cestoviny s údenou makrelou a rukolou

Pridal: Andrea Mackova, 29.6.2015

Kategorie: Cestoviny, Ryby a morské plody, Šaláty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Uvádzané množstvo zodpovedá 2 porciám.

FOTKA OD VÁS

Pridal: Andrea Mackova, 29.6.2015

Kategorie: Cestoviny, Ryby a morské plody, Šaláty

SUROVINY

my sme mali Corteccecestoviny
olivový olej
1 - 2 strúčiky cesnak
1 - 2 kssušené rajčiny
1 ksúdená makrela
rukola
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Rukolu opláchnite v sitku vodou.
  2. Cesnak nakrájajte na plátky, sušené paradajky nakrájajte nadrobno.
  3. Na rozpálenom oleji zľahka opečte cesnak, sušené paradajky a pridajte aj rukolu.
  4. Makrelu oberte z kostí a kože, polámte na drobné kúsky, pozor aby ste nenechali zabudnutú žiadnu kosť.
  5. Všetko pridajte k uvareným cestovinám, krátko premiešajte, ak treba dosoľte a pokvapkajte citrónovou šťavou, podávajte.
Dobrú chuť! :)
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť