Fotorecept| Králik na cibuľke

Fotorecept| Králik na cibuľke

By 14. mája 2015

Pôvodne som mala zámer, urobiť tento recept s kuraťom, nevedela som zohnať pekné porcie králika.

Nakoniec sa mi ale zadarilo nájsť krásne dve porcie, pripravené ako pre nás dvoch domov, takže nebolo o čom. Ako je vidieť ale aj na fotke, nakoniec mi tam jedna porcia kuraťa predsa len skončila, myslela som aj na obed do práce na druhý deň.

Nedávam sem príliš často receptíky s mäsom, ale v tomto prípade som proste nemala na výber. Skúste, úspech zaručený...

 

Ingredients

Instructions

  1. V hrnci, ktorý môže ísť aj do rúry, som na rozohriatom oleji nechala opekať cibuľu so slaninou cca 15 minút.Králik na cibuľke1
    Králik na cibuľke2
  2. Pridala som porcie mäsa, osolila, okorenila, z oboch strán som ich opiekla, zaliala pivom a vývarom a nechala som to celé prejsť varom.Králik na cibuľke3
    Králik na cibuľke4
    Králik na cibuľke5
  3. Hrniec som prikryla alobalom, a pri 180 stupňoch som mäso nechala dusiť hodinu v rúre.Králik na cibuľke6
  4. Po hodine som dala alobal dole a pri 200 stupňoch som ho ešte nechala dopiecť a zároveň chytiť farbu.Králik na cibuľke7
    Králik na cibuľke8

S prílohou som sa veľmi netrápila, dali sme si k tomu čerstvé bagetky, úplne ideál.

Králik na cibuľke9

Print

Môj blog: www.foodependence.blogspot.sk


Kontakt na mňa: blog.foodependence@gmail.com

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *