Fotorecept | Koložvárska kapusta

Fotorecept | Koložvárska kapusta

Pridal: S varechou v ruke, 6.5.2015

Kategorie: Mäso, Mleté mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Klasika, ktorá nesklame a vždy chutí.

FOTKA OD VÁS

Pridal: S varechou v ruke, 6.5.2015

Kategorie: Mäso, Mleté mäso

SUROVINY

1 kgkyslá kapusta
1 hrnček (250 ml)ryža
0,5 kgmleté bravčové mäso
cibuľa
cesnak
0,5 lsmotana na varenie
2 ksvajce
bravčová masť
čierne mleté korenie
sladká paprika
soľ

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
[purerecipe ]
  1. Začal som ryžou, hrnček premytej ryže som orestoval na lyžici bravčovej masti, osolil som a zalial 2 hrnčekmi vriacej vody. Pod pokrievkou som dusil asi 15 minút.
  2. Na masti som medzitým restoval na cibuľke a cesnaku mleté mäso, dochutené čerstvo mletým korením, sladkou paprikou a soľou.
  3. Polovicu kyslej kapusty som naukladal na spodok pekáča, na ňu som dal kolieska klobásy a uvarenú ryžu, na ryžu orestované mleté mäso.
  4. V sladkej smotane som rozmiešal dve vajcia, zalial som takmer hotovú koložvársku kapustu a nechal v rúre ešte 15 minút.
  5. Podával som s lyžicou kyslej smotany :)
 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť