Fotorecept | Koložvárska kapusta

Pridal: S varechou v ruke, 6.5.2015
Kategorie: Mäso, Mleté mäso
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Klasika, ktorá nesklame a vždy chutí.
FOTKA OD VÁS
Pridal: S varechou v ruke, 6.5.2015
Kategorie: Mäso, Mleté mäso
SUROVINY
1 kgkyslá kapusta
1 hrnček (250 ml)ryža
0,5 kgmleté bravčové mäso
cibuľa
cesnak
0,5 lsmotana na varenie
2 ksvajce
bravčová masť
čierne mleté korenie
sladká paprika
soľ
[purerecipe ]
- Začal som ryžou, hrnček premytej ryže som orestoval na lyžici bravčovej masti, osolil som a zalial 2 hrnčekmi vriacej vody. Pod pokrievkou som dusil asi 15 minút.
- Na masti som medzitým restoval na cibuľke a cesnaku mleté mäso, dochutené čerstvo mletým korením, sladkou paprikou a soľou.
- V sladkej smotane som rozmiešal dve vajcia, zalial som takmer hotovú koložvársku kapustu a nechal v rúre ešte 15 minút.
- Podával som s lyžicou kyslej smotany :)
KOMENTÁRE K RECEPTU