Fotorecept| Bravčové mäso na fenikli

Bravčové mäso na fenikli

By 28. mája 2015

Dnes vám ponúkam recept, ktorý je jednoduchý na prípravu a je aj voňavý a plný zeleniny. Jedlo obsahuje fenikel. Pred niekoľkými rokmi som si ho zasiala v záhrade, pekne vyrástol a používala som ho do šalátov. Teraz sa dá bez problémov kúpiť .

Recept je pre 4 osoby.

 

 

Ingredients

Instructions

  1. Pliecko alebo iné bravčové mäso nakrájame na kocky, vysušíme ich a na cibuľke necháme zatiahnuť.Bravčové mäso na fenikli 1
    Bravčové mäso na fenikli 2
  2. Podlejeme dobrým bielym vínom.Bravčové mäso na fenikli 4
  3. Zapekaciu misu vytrieme olivovým olejom a vložíme nakrájanú zeleninu.Bravčové mäso na fenikli 6
  4. Posypeme čerstvou nastrúhanou kôrou z citróna.Bravčové mäso na fenikli 5
  5. Pridáme mäso z panvice, dobre premiešame, posolíme, pokoreníme a podlejeme smotanou.Bravčové mäso na fenikli 7
    Bravčové mäso na fenikli 8
  6. Zakryjeme alobalom a dáme piecť do rúry na 180 stupňov, 45 minút. Alebo kým je mäso mäkké.
  7. Potom už len pozapekáme odkryté do červena.Bravčové mäso na fenikli 9
  8. Podávame so zemiakmi, alebo ako my, na večeru s opekanou žemľou, bagetou.

Prajem vám dobrú chuť..
Laura 🙂 Bravčové mäso na fenikli

Print

klaura

Volám sa Laura ... zo všetkého najradšej sa venujem dvom činnostiam, a to vareniu a fotografovaniu ... ani sama neviem, čo mám radšej ... často spájam tieto dve záľuby do jednej ... a potom vznikajú moje fotorecepty ... :) srdečne vás uvítam na mojom blogu www.klaura-dnes.blogspot.sk.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *