Fotorecept | Batôžteky z croissantového cesta

Fotorecept | Batôžteky z croissantového cesta

By 29. mája 2015

Ingredients

Instructions

Recept spolu s postupom na coissantové cesto nájdete tu

  1. Rozvaľkané cesto nakrájame na obdĺžniky a naplníme nutellou.
  2. Zatvoríme preložením cesta smerom od krajov k stredu.

    Fotorecept | Batôžteky z croissantového cesta

  3. Preloženou stranou položíme nadol, vrch nakrojíme a necháme kysnúť na plechu zakryté fóliou ešte približe 1 - 2 hodiny, kým batôžteky zdvojnásobia svoj objem.

    Fotorecept | Batôžteky z croissantového cesta

  4. Upečieme v rúre predhriatej na 170 °C.

 

Fotorecept | Batôžteky z croissantového cesta

Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *