Farfalle s paradajkovou omáčkou a krevetami

Pridal: klaura, 19.5.2015
Kategorie: Cestoviny, 15 minútovky, Šaláty
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
V sobotu sme si navarili ľahký a skutočne dobrý obed ... :)
FOTKA OD VÁS
Pridal: klaura, 19.5.2015
Kategorie: Cestoviny, 15 minútovky, Šaláty
SUROVINY
1 balenie (motýliky, alebo iné cestoviny)farfalle
konzerva (alebo drvené paradajky)paradajky
1 balenie (mrazené)krevety
1 hlavička cesnak
1 kscibuľa
cca 1 cm (kúsok)maslo
čierne olivy
(na posypanie)parmezán
rukola
olivový olej
- Uvaríme cestoviny v dostatočnom množstve vody.
- Na panvici a troške olivového oleja speníme cibuľu, pridáme naselaný cesnak (polovicu hlavičky) a po chvíli pridáme konzervu krájaných paradajok.
- Môžeme pridať aj na drobučké kocky nakrájanú malú cuketu.
- Okoreníme a posolíme podľa chuti.
- Vyredukujeme tekutinu, aby sme šťavu nemali vodovú.
- Pridáme čierne olivy a udržujeme teplé. Na druhej panvici urestujeme na masle a cesnaku krevety.
- Nesmie to trvať dlho, lebo dlhou tepelnou úpravou krevety ztvrdnú.
KOMENTÁRE K RECEPTU