Farfalle s paradajkovou omáčkou a krevetami

Recept Farfalle s paradajkovou omáčkou a krevetami

Pridal: klaura, 19.5.2015

Kategorie: Cestoviny, 15 minútovky, Šaláty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

V sobotu sme si navarili ľahký a skutočne dobrý obed ... :)

FOTKA OD VÁS

Pridal: klaura, 19.5.2015

Kategorie: Cestoviny, 15 minútovky, Šaláty

SUROVINY

1 balenie (motýliky, alebo iné cestoviny)farfalle
konzerva (alebo drvené paradajky)paradajky
1 balenie (mrazené)krevety
1 hlavička cesnak
1 kscibuľa
cca 1 cm (kúsok)maslo
čierne olivy
(na posypanie)parmezán
rukola
olivový olej

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Uvaríme cestoviny v dostatočnom množstve vody.
  2. Na panvici a troške olivového oleja speníme cibuľu, pridáme naselaný cesnak (polovicu hlavičky) a po chvíli pridáme konzervu krájaných paradajok.
  3. Môžeme pridať aj na drobučké kocky nakrájanú malú cuketu.
  4. Okoreníme a posolíme podľa chuti.
  5. Vyredukujeme tekutinu, aby sme šťavu nemali vodovú.
  6. Pridáme čierne olivy a udržujeme teplé. Na druhej panvici urestujeme na masle a cesnaku krevety.
  7. Nesmie to trvať dlho, lebo dlhou tepelnou úpravou krevety ztvrdnú.
Inak tento recept je výborný aj bez kreviet :) Servírujeme cestoviny s omáčkou a olivami, na ne uložíme krevety, posypeme syrom a lístkami rukoly ...
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť