Fotorecept | Špenátový koláč s riccotou

Pridal: klaura, 30.4.2015
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Robila som ho po prvý krát - inšpirácia, ako inak internet :) Chuťovo veľmi dobrý, šťavnatá plnka, chrumkavé cesto. Chutil teplý, ešte lepší bol za studena. Len vizuálne sa mi veľmi nevydaril. Lístkové cesto sa povykacovalo, poskrúcalo ako chcelo :) Nabudúce nakrájam na menšie časti, nebudú sa tak prevaľovať.
FOTKA OD VÁS
Pridal: klaura, 30.4.2015
Kategorie:
SUROVINY
1 balenielístkové cesto
350 gmrazený špenát
350 gricotta
1 ksvajce
200 gbalkánsky syr
5 strúčikovcesnak
korenie
soľ
strúhanka
- Do rajnice dáme mrazený špenát a pomaly ho dusíme, kým sa vyparí všetka voda.
- Lístkové cesto prepolíme a z každej polovice vyvaľkáme kruh. (napr. s priemerom 30 cm)
- Druhým kruhom prikryjeme, kraj navlhčíme a vidličkou spojíme.
- Chutil veľmi dobre napriek povykrúcanému vzhľadu :)
KOMENTÁRE K RECEPTU