Fotorecept| Čokoládovo hruškový koláč podľa Nigelly Lawson

Fotorecept| Čokoládovo hruškový koláč podľa Nigelly Lawson

Pridal: MadeWithLove, 9.4.2015

Kategorie: Muffiny a Cupcakes, Dezerty

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tento recept som objavila len nedávno. Pripravila som ho už niekoľko krát kvôli môjmu manželovi, ktorý ho naozaj miluje. Je jednoduchý a veľmi rýchly. Naozaj je super, že tento koláč môžete urobiť na poslednú chvíľu. Obvykle rada používam čerstvé suroviny ale občas je naozaj nutné urobiť výnimku. A tak v tomto recepte použite iba hrušky z konzervy. A navyše tento koláčik naozaj krásne vonia! Určite vyskúšajte!

FOTKA OD VÁS

Pridal: MadeWithLove, 9.4.2015

Kategorie: Muffiny a Cupcakes, Dezerty

SUROVINY

(z konzervy) 830 ghrušky
125 ghladká múka
25 gkakao
125 gkrupicový cukor
(izbovej teploty) 150 gmaslo
1 ČLprášok do pečiva
1/4sóda bikarbóna
2 ks (veľkosť L)vajce
2 ČLvanilkový extrakt

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Rúru si predhrejeme na 200 °C.
  2. Hrušky si scedíme a poukladáme do vymasteného plechu (22 cm).
  3. Všetky zvyšné ingrediencie si poriadne vymiešame a cesto prelejeme cez hrušky a rozotrieme.
  4. Dáme piecť na 30 minút.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť