Cukrová poleva na medovníky

Cukrová poleva na medovníky

By 2. apríla 2015

Ingredients

Instructions

  1. Všetko dáme spolu do misky a vyšľaháme šľahačom.
  2. Pri zdobení si najprv nakreslíme obrysy.
  3. Necháme zaschnúť a zaplníme polevou aj vnútornú časť.

 

Cukrová poleva na medovníky

Print

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *