Tvarohovo-makové koláče

Tvarohovo-makové koláče

By 6. marca 2015

Ingredients

Instructions

  1. Postup na spracovanie cesta nájdeme v recepte Kapustníky.
  2. Tvarohovú plnku pripravíme zmiešaním ingrediencii. Ochutnáme a keď chutí, je hotová 🙂
  3. Potom do vriacej vody som dal cukor a mletý mak, po 2 minútach som odstavil a primiešal lyžicu lekváru.
  4. Cesto som rozváľkal asi na pol centimetra a vykrojil som z neho kolieska, asi 7-8 cm v priemere.
  5. Naukladal som ich na plech, na papier na pečenie, dnom menšieho pohára som v kolieskach spravil jamky.Tvarohovo-makové koláče
  6. Po obvode som ich natrel rozšľahaným vajcom a naplnil makovou a tvarohovou plnkou.
  7. Potom som ich nechal asi 25 minút podkysnúť. V predhriatej rúre som ich piekol na  170°C asi 15-20 minút.

Tvarohovo-makové koláče 1

 

Print

...rád spoznávam neznáme chute a učím sa nové veci...v kuchyni sa dá aj z bežných surovín pripraviť niečo "nové". Do každého jedla treba dať lásku a fantáziu, to sú dve najdôležitejšie koreniny... dobrú chuť prajem :-) Môj blog: www.svarechou.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *