Tip na nedeľný obed | Kuracie závitky & Medovník s orechmi

Pridal: najrecept, 21.3.2015
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: najrecept, 21.3.2015
Kategorie:
Tip na nedeľný obed | Kuracie závitky & Medovník s orechmi
Nedeľný obed je niekedy dilema. Inšpirujte sa našim tipom a pripravte svojej rodine skvelý nedeľný obed.Polievka: Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom
Ingrediencie:
- pór
- olej
- ghee - kúsok
- mrkva - (hrubo nastrúhaná)
- kaleráb - (mladý) 2 ks
- zemiak - (celé, očistené) 3 ks
- korenie
- soľ
- mletá červená paprika - 1 ČL
- medvedí cesnak
Hlavné jedlo: Kuracie závitky s hubovo-brusnicovou plnkou
Ingrediencie:
- kuracie prsia - 4 ks
- rožok - 1 ks
- huby - 100 g (ja som použila mix z chladničky, ale kľudne použite aj šampiňóny z marketu)
- brusnice - 50 - 100 g (v mojom prípade sušených)
- cibuľa - 1 ks
- vajce - 1 ks
- olej
- soľ
- korenie
- múka hladká - na zahustenie
Dezert: Medovník s orechmi
Ingrediencie:
Cesto:- hladká múka - 500 g
- sóda bikarbóna - 2 KL
- práškový cukor - 200 g
- vajce - 2 ks
- maslo - 200 g
- med - 2 KL
- mlieko - 2 KL
- vlašské orechy - 350 g (nasekané)
- maslo - 120 g
- med - 6 PL
- vanilkový cukor - 1 KL
- maslo - 250 g
- mlieko - 300 ml
- hladká múka - 1 PL
- mandľový puding - 4 PL
- amaretto - 100 ml
KOMENTÁRE K RECEPTU