Ovinutá bravčová panenka

Ovinutá bravčová panenka

By 19. marca 2015

..alebo: ,,Keď varí chlap" 🙂

Cez víkend som bola na malom výlete. Boli sme s mužom u syna v Bratislave. Už dlhšie nás pozýval, aby sme prišli skolaudovať jeho nové bývanie.  Nič nemusíte nosiť, len vy príďte, o všetko sa postarám.  A tak aj bolo 🙂 Odviezol, kam sme potrebovali. Navaril, povodil po starej Bratislave. Veľmi sa nám páčilo. A teraz k jedlu. Navaril naozaj skvele, aj pre oči, aj pre bruško.

 

Instructions

  1. Bravčovú panenku nakrájame na medailónky.
  2. Kúsky obalíme do slaniny.Ovinutá bravčová panenka1
  3. Osolíme, okoreníme.
  4. Opečieme na panvici z každej strany na troške oleja.Ovinutá bravčová panenka2

Čo najjednoduchšia príprava, aby vynikla chuť mäsa.

Príloha

  1. Šampiňóny krátko orestujeme, neskôr k nim pridáme  cherry rajčiny.Ovinutá bravčová panenka3
  2. Pripravíme šalát z rukoly, červenej cibule a rajčín.Ovinutá bravčová panenka4
  3. Pripravíme zálievku z balzamica, soli, korenia a troškou citrónovej šťavy.
  4. Nakoniec pokvapkáme olivovým olejom.

Hotové jedlo na tanieri vyzerá a vonia mňamkovo.  🙂

Ovinutá bravčová panenka5

Print

klaura

Volám sa Laura ... zo všetkého najradšej sa venujem dvom činnostiam, a to vareniu a fotografovaniu ... ani sama neviem, čo mám radšej ... často spájam tieto dve záľuby do jednej ... a potom vznikajú moje fotorecepty ... :) srdečne vás uvítam na mojom blogu www.klaura-dnes.blogspot.sk.sk

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *