Ovinutá bravčová panenka

Recept Ovinutá bravčová panenka

Pridal: klaura, 19.3.2015

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

..alebo: ,,Keď varí chlap" :) Cez víkend som bola na malom výlete. Boli sme s mužom u syna v Bratislave. Už dlhšie nás pozýval, aby sme prišli skolaudovať jeho nové bývanie. Nič nemusíte nosiť, len vy príďte, o všetko sa postarám. A tak aj bolo :) Odviezol, kam sme potrebovali. Navaril, povodil po starej Bratislave. Veľmi sa nám páčilo. A teraz k jedlu. Navaril naozaj skvele, aj pre oči, aj pre bruško.

FOTKA OD VÁS

Pridal: klaura, 19.3.2015

Kategorie: Bravčové mäso, Mäso

SUROVINY

bravčová panenka
(prerastená)slanina
soľ
korenie
olej

Príloha:

šampiňóny
cherry paradajky
rukola
čerstvá cibuľa
balzamiko
soľ
korenie
citrónová šťava

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Bravčovú panenku nakrájame na medailónky.
  2. Kúsky obalíme do slaniny.
  3. Osolíme, okoreníme.
  4. Opečieme na panvici z každej strany na troške oleja.
Čo najjednoduchšia príprava, aby vynikla chuť mäsa. Príloha
  1. Šampiňóny krátko orestujeme, neskôr k nim pridáme  cherry rajčiny.
  2. Pripravíme šalát z rukoly, červenej cibule a rajčín.
  3. Pripravíme zálievku z balzamica, soli, korenia a troškou citrónovej šťavy.
  4. Nakoniec pokvapkáme olivovým olejom.
Hotové jedlo na tanieri vyzerá a vonia mňamkovo.  :)
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť