Langoše s cesnakom

Pridal: zuzana jariabekova, 2.3.2015
Kategorie:
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Rýchly a výborný recept na langoše bez kysnutia.
FOTKA OD VÁS
Pridal: zuzana jariabekova, 2.3.2015
Kategorie:
SUROVINY
500 gmúka hladká
1 KLsoľ
1/2 baleniakypriaci prášok do pečiva
1 PLolej
20 gdroždie
140 gbiely jogurt
250 mlmlieko
na vyprážanieolej
Na potretie:
1 kscesnak
soľ
olej
Na dochutenie:
200 gstrúhaný syr
kečup
tatárska omáčka
- Do misy dáme suché suroviny (múku, soľ, kypriaci prášok) a dobre premiešame.
- Do stredu urobíme jamku, do ktorej nalejeme olej, rozmrvené droždie, jogurt a vlažné mlieko.
- Všetko spolu premiešame a vymiesime rukou.
- Cesto hneď bez kysnutia rozdelíme na 8 častí.
- Kúsok cesta v rukách natiahneme do želanej veľkosti, teda čo najviac. Vkladáme do rozpáleného oleja minimálnej hĺbky 2 cm.
KOMENTÁRE K RECEPTU