Langoše s cesnakom

Recept Langoše s cesnakom

Pridal: zuzana jariabekova, 2.3.2015

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Rýchly a výborný recept na langoše bez kysnutia.

FOTKA OD VÁS

Pridal: zuzana jariabekova, 2.3.2015

Kategorie:

SUROVINY

500 gmúka hladká
1 KLsoľ
1/2 baleniakypriaci prášok do pečiva
1 PLolej
20 gdroždie
140 gbiely jogurt
250 mlmlieko
na vyprážanieolej

Na potretie:

1 kscesnak
soľ
olej

Na dochutenie:

200 gstrúhaný syr
kečup
tatárska omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Do misy dáme suché suroviny (múku, soľ, kypriaci prášok) a dobre premiešame.
  2. Do stredu urobíme jamku, do ktorej nalejeme olej, rozmrvené droždie, jogurt a vlažné mlieko.
  3. Všetko spolu premiešame a vymiesime rukou.
  4. Cesto hneď bez kysnutia rozdelíme na 8 častí.
  5. Kúsok cesta v rukách natiahneme do želanej veľkosti, teda čo najviac. Vkladáme do rozpáleného oleja minimálnej hĺbky 2 cm.
  6. Smažíme na strednom stupni z obidvoch strán dozlatova.Do prelisovaného cesnaku nalejeme olej a trochu osolíme. Tak aby sa to dalo dobre roztierať. Hotový langoš potrieme cesnakom a môžeme dochutiť podľa seba. :-)
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť