TIP| Aby avokádo nesčernalo

Recept TIP| Aby avokádo nesčernalo

Pridal: barborka, 25.2.2015

Kategorie:

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

FOTKA OD VÁS

Pridal: barborka, 25.2.2015

Kategorie:

TIP| Aby avokádo nesčernalo

Maslová chuť avokáda sa vynikajúco hodí do mnohých jedál od polievok po koláče. Veľmi obľúbenou sa stala hlavne avokádová pomazánka. Avokádo dokáže nahradiť maslo a svojim zložením je omnoho prospešnejšie. Ak ste si ho už zaradili do jedálnička iste viete, že ho musíte spotrebovať celé ešte v ten deň, inak by sčernalo. Prišli sme na spôsob ako ho uchovať bez toho, aby zmenilo farbu na čiernu. Ak chcete uchovať polovicu avokáda v chladničke, nechajte v ňom kôsku a vložte ho do vzduchotesnej nádoby spolu s nakrájanou cibuľou na väčšie kúsky. Cibuľu dajte na spodok a avokádo položne na ňu neporušenou časťou. Vydrží vám tak 3-5 dní :)
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť