Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

Recept Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

Pridal: Andrea Mackova, 15.2.2015

Kategorie: Zeleninový vývar, Polievky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

SUROVINY

pór
olej
kúsok ghee
(hrubo nastrúhaná)mrkva
(mladý) 2 kskaleráb
(celé, očistené) 3 kszemiak
korenie
soľ
1 ČLmletá červená paprika
medvedí cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Na oleji a kúsku ghee orestujem na kocky pokrájaný pór, na hrubo nastrúhanú mrkvu a na kocky pokrájané 2 mladé kaleráby.
  2. Zalejem studenou vodou.
  3. Prihodíme 3 celé očistené zemiaky, dosolím, dokorením podľa chuti -dávam len za lyžičku mletej červenej papriky.
  4. Varím domäkka.
  5. Potom odoberiem menšie množstvo šťavy, všetky tri zemiaky a rozmixujem do hladka- touto zmesou polievku zahustím.
  6. Podávame až na tanieri posypané nasekaným medvedím cesnakom, ktorým nešetríme.
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť