Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

By 15. februára 2015

Ingredients

Instructions

  1. Na oleji a kúsku ghee orestujem na kocky pokrájaný pór, na hrubo nastrúhanú mrkvu a na kocky pokrájané 2 mladé kaleráby.
  2. Zalejem studenou vodou.
  3. Prihodíme 3 celé očistené zemiaky, dosolím, dokorením podľa chuti -dávam len za lyžičku mletej červenej papriky.
  4. Varím domäkka.
  5. Potom odoberiem menšie množstvo šťavy, všetky tri zemiaky a rozmixujem do hladka- touto zmesou polievku zahustím.
  6. Podávame až na tanieri posypané nasekaným medvedím cesnakom, ktorým nešetríme.

Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom1
Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

Print

Blog Na háji je miestom, kde zdieľam svoje nadšenie pre dobré jedlo, fotografiu, nevšednosť všedných okamihov. Dobré jedlo, to sú pre nás dary zeme, plody dopestované v záhradke, na poli, na strome, na farme. Tu niekde za rohom. S láskou a úctou k prírode a jej zákonitostiam. Rada trávim voľný čas fotografovaním, blogovaním, pinterestovaním, starostlivosťou o vlastnú záhradku, hostením našich početných návštev.

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *