Polievka z mladého kalerábu s medvedím cesnakom

Pridal: Andrea Mackova, 15.2.2015
Kategorie: Zeleninový vývar, Polievky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
FOTKA OD VÁS
Pridal: Andrea Mackova, 15.2.2015
Kategorie: Zeleninový vývar, Polievky
SUROVINY
pór
olej
kúsok ghee
(hrubo nastrúhaná)mrkva
(mladý) 2 kskaleráb
(celé, očistené) 3 kszemiak
korenie
soľ
1 ČLmletá červená paprika
medvedí cesnak
- Na oleji a kúsku ghee orestujem na kocky pokrájaný pór, na hrubo nastrúhanú mrkvu a na kocky pokrájané 2 mladé kaleráby.
- Zalejem studenou vodou.
- Prihodíme 3 celé očistené zemiaky, dosolím, dokorením podľa chuti -dávam len za lyžičku mletej červenej papriky.
- Varím domäkka.
- Potom odoberiem menšie množstvo šťavy, všetky tri zemiaky a rozmixujem do hladka- touto zmesou polievku zahustím.
- Podávame až na tanieri posypané nasekaným medvedím cesnakom, ktorým nešetríme.
KOMENTÁRE K RECEPTU