Fotorecept | Crostini s pečeným hroznom a olivami

Fotorecept | Crostini s pečeným hroznom a olivami

Pridal: MadeWithLove, 4.2.2015

Kategorie: 15 minútovky, Chuťovky

FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKU

Tento recept patrí medzi moje obľúbené a už som ho pripravila niekoľko krát. Olivy a hrozno mi proste chutia. Aj keď môjmu manželovi sa to zdá ako veľmi zvláštna kombinácia (a pre istotu sa ich radšej nedotkne, vlastne nedotkne sa ničoho kde je hrozno) Ale mne to vôbec neprekáža :) Určite vyskúšajte!

FOTKA OD VÁS

Pridal: MadeWithLove, 4.2.2015

Kategorie: 15 minútovky, Chuťovky

SUROVINY

2 PLolivový olej
1 pohárolivy
1 pohárhrozno
( nasekaný na drobno, ja som použila sušený iba 1/2 ČL) 1 1/2 ČLčerstvý rozmarín
soľ
sušené chilli
bageta
3/4 poháraricotta

POSTUP PRÍPRAVY

TLAČULOŽIŤ
  1. Rúru predhrejeme na 205 °C.
  2. Do malej formy si dáme olivy, hrozno, olej, rozmarín, soľ a chilli.
  3. Premiešame a dáme piecť na 35-55 minút.
  4. Bagetu si nakrájame na kúsky a opečieme do zlatava.
  5. Natrieme ricottou a navrch dáme pečené hrozno s olivami.
Ja osobne som si crostini preliala šťavou z formy.

 
PODEĽTE SA O RECEPT S OSTATNÝMI
INŠPIRÁCIA NA KAŽDÝ DEŇ
KOMENTÁRE K RECEPTU
Odpovedáte na komentár uživateľa zrušiť