Dobošový rez

Pridal: Spinava kuchyna je s, 19.2.2015
Kategorie: Dezerty
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Uvedené suroviny sú na dva tenké veľké pláty.
FOTKA OD VÁS
Pridal: Spinava kuchyna je s, 19.2.2015
Kategorie: Dezerty
SUROVINY
Pláty:
4 ksvajce
4 PLcukor
4 PLhladká múka
1 ČL prášok do pečiva
1 PLolej
Plnka:
1 lmlieko
3 baleniazlatý klas
250 gmaslo
200 gpráškový cukor
90 gkakao
Pláty
- Zo surovín vyšľaháme cesto a rozdelíme ho na polovicu.
- Upečieme dva pláty. Zopakujeme trikrát, aby sme mali 6 kusov. Dlho som hľadala dobrú plnku do dobošky. Táto sa mi zapáčila.
- Z mlieka a klasov uvaríme hustý krém a necháme vychladnúť.
- Maslo vyšľaháme s cukrom a pridáme kakao.
- Z vychladnutého krému odstránime šupku a vyšľaháme mixérom do hladka.
- Zmiešame s maslovým krémom a naplníme pláty.
- Polejeme čokoládovou polevou.
KOMENTÁRE K RECEPTU