Kysnuté buchty

Kysnuté buchty

By 18. januára 2015

Ingredients

Instructions

Cesto

  1. Droždie roztopíme v mlieku a pridáme ostatné suroviny.
  2. Vymiesime cesto a necháme vykysnúť.
  3. Pred pečením necháme buchty z cesta na plechu ešte kysnúť 20-30 minút.
  4. Buchty dobre potreme pred pečením olejom zo všetkých strán. Tento krok je dôležitý, buchty tak dostanú výbornú chuť.

Buchty naplníme ľubovoľnou plnkou (lekvár, nutella, tvaroh, orechy, škorica, jablká, puding..).

Tvarohová plnka:

  1. Tvaroh vymiešame s práškovým cukrom, vanilkovým cukrom a žĺtkom.
  2. Primiešame k nemu vyšľahaný sneh z bielka a naplníme buchty.Kysnuté buchty 3
    Kysnuté buchty 4

     

  3. Plnku môžeme dochutiť škoricou.

Podľa spomínaného receptu môžeme upiecť aj rúrky plnené plnkou z ricotty a cukru. Cesto vyvaľkáme, nakrájame na pásy a obkrútime okolo kovových rúrok na trubičky, ktoré sme potreli olejom. Upečené a vychladnuté naplníme.

Kysnuté buchty 2

Dobrú chuť!

Kysnuté buchty 1

Print

 

Život je ako recept na tortu. Ak sa budete držať obvyklých ingrediencií, upečiete tortu, ale už vopred budete vedieť, akú bude mať chuť. Druhí ju ochutnajú, ocenia, ale rýchlo zabudnú. Chce to vždy štipku geniality v každom recepte, aby neumrel s posledným ochutnaným kúskom. (Carlo Peparello)


Môj blog: www.mojsladkysvet.blogspot.it

1 hviezdička2 hviezdičky3 hviezdičky4 hviezdičky5 hviezdičiek (Žiadne hodnotenie)
Loading...

2 odpovedí na Kysnuté buchty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *