Fotorecept | Pečená perníková palacinka

Pridal: MadeWithLove, 15.1.2015
Kategorie: Sladké jedlá
Nahraj fotku a pochváľ sa
Palacinka Dutch baby má svoj pôvod v Nemecku. Ešte nikdy som niečo takéto neskúsila, tak som sa jedno upršané ráno do toho pustila. Neľutujem - je naozaj super! Všetko iba vymiešate, nalejete do panvice a dáte piecť. Ak máte rúru so sklenými dvierkami, tak ju môžete sledovať. Palacinka vám krásne narastie a vytvorí zaujímavé hory. Po vytiahnutí z rúry sa zmenší. Perníková palacinka je naozaj chuťovo zaujímavá. Nie je to výrazná perníková príchuť, skôr jemná, nenápadná a veľmi prekvapujúca. Ešte predtým ako sa do tejto dobroty pustíte vás varujem, že celú porciu zjete sami bez najmenších problémov, hoci by mala byť pre dvoch. Alebo opäť hovorím iba za seba?
Pridal: MadeWithLove, 15.1.2015
Kategorie: Sladké jedlá
SUROVINY
- Rúru predhrejeme na teplotu 200 °C.
- Dáme piecť na 15 - 20 minút.
- Po vytiahnutí z rúry posypeme práškovým cukrom.