Polievka z pečenej zeleniny s bryndzou a pažítkou

Pridal: Andrea Mackova, 15.12.2014
Kategorie: Zeleninový vývar, Polievky, Husté polievky
FOTKA OD VÁS
Vyskúšal/a si recept?
Nahraj fotku a pochváľ sa
PRIDAŤ FOTKUNahraj fotku a pochváľ sa
Dávno sme si nedali recept na polievku. Táto je z tých, ktoré môžeme nazvať "co dúm dal".
FOTKA OD VÁS
Pridal: Andrea Mackova, 15.12.2014
Kategorie: Zeleninový vývar, Polievky, Husté polievky
SUROVINY
(zelená) 1 kscuketa
(žltá) 1 kscuketa
(mäsité) 2 ksparadajky
2 strúčikycesnak
1 kscibuľa
(kvetová)morská soľ
olivový olej
soľ
bylinkové korenie
- Do pekáča s vrchnákom dáme zeleninu, akú máme v špajzi alebo v záhradke.
- Uzavrieme.
- Pečiem 40-50 minút na 200°C. Cieľom je aby zelenina pustila šťavu a trochu sa pripiekla, zavoňala.
- Po upečení zlejeme aj so šťavou do kastróla a rozmixujeme. Záleží od typu zeleniny, do tejto som už vodu nepridávala.
KOMENTÁRE K RECEPTU