Konečne po dlhej dobe som mala deň voľna a verte, trvalo mi celkom dlho postaviť sa z postele a začať iečo robiť. Vlastne aj to niečo čo som robila, bola táto mliečna ryža. Vonku celý deň prší, je sychravo a úplne príšerne. Človeku sa vtedy naozaj nechce nič robiť. Neviem ako je ot u vás ale u mňa pomáha ak si uvarím nejaké dobré jedlo, ktoré ma celú zahreje a trošku pohladí na duši. Tak som si dnes pripravila Mliečnu ryžu, ktorá je pôvodom z Mexika. Je redšia ale krásne prevoňaná škoricou, klinčekmi a vanilkou. Deň sa zdá hneď krajší keď si pochutnáte na takejto dobrote a začítate sa do novej knihy. Namiesto pomarančovej kôry môžete použiť aj citrónovú kôru a namiesto celých klinčekov štipku mletých
Krátke video ochutnávky, ktorým neodoláte
Vyberajte z najlepších receptov na jednom mieste
Každý deň tipy na chutný chod pre celú rodinu